για τον χώρο

Ο χώρος αυτός δεν αποτελεί μέσο προσωπικής προβολής, ούτε απόπειρα επιβολής ιδεολογιών και πεποιθήσεων. Αποτελεί κυρίως ένα αποθηκευτικό χώρο στον οποίο σκοπεύω να τοποθετώ κάθε είδους οπτικο-ακουστικό υλικό που πιστεύω πως μας ενδιαφέρει ή που πιστεύω πως μπορεί να μας βοηθήσει και διαφωτίσει για κάποια πτυχή της ζωής μας. Εκπομπές, ομιλίες, κείμενα που ωθούν την προσοχή μας εκεί που πρέπει, εκεί που αξίζει και όχι εκεί που μας παρασύρει η καθημερινότητα.

Θα δείτε, για παράδειγμα, πως τα περισσότερα αρχεία που «ανεβάζω» είναι εκπομπές του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος. Οι εκπομπές αυτές αποτέλεσαν την αφορμή για την δημιουργία του χώρου αυτού καθώς παρακολουθώ κάποιες εκπομπές και τις κρατάω είτε για μένα, είτε για να τις δώσω σε φίλους που μου τις ζητούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δυστυχώς ο Σταθμός δεν στέλνει εκπομπές σε ακροατές που τις ζητούν και πολύ σπάνια τις επαναλαμβάνει. Αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω το χώρο αυτό ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να τις αποκτήσουν ή να τις προσφέρουν σε κάποιον που ξέρουν πως ενδιαφέρεται.

Τα περισσότερα άρθρα και αρχεία είναι πνευματικού περιεχομένου αλλά στο μέλλον φιλοδοξώ να προσθέσω και άλλα επιστημονικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Με αγάπη,

h4

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: